SHËNDETËSI

Shendetesi

Ky është fruti që mbron zemrën dhe lufton plakjen

Shega mund të integrohet në dietë në mënyrë të ndryshme ofruar shumë përfitime të rëndësishme. Por si ndikon në shëndetin tonë? Mbron kundër radikalëve të lirë dhe inflamacionit Përmban tre