A duhet të vishni të brendshme kur shkoni për të fjetur?

 A duhet të vishni të brendshme kur shkoni për të fjetur?

Kur jeni duke shkuar në shtrat, në përgjithësi dëshironi të jeni sa më komod që të jetë e mundur për të fjetur mirë.

Por në rast se po pyesni veten, për shëndetin e vaginës, nuk ka asnjë arsye të vishni të brendshme kur shkoni për të fjetur.

Marsha F. Granese, MD, një grua me Spitalin e Misionit të Providencës në Kaliforni, e konfirmoi këtë fakt.

Pra, nëse preferoni të hiqni të brendshmet përpara se të futeni nën çarçafë, jeni mirë të bëni këtë gjë. Megjithëse, nuk dëmton të sigurohesh që ato çarçafë janë të pastër!

Nëse preferenca juaj është të vishni të brendshme gjatë gjumit, merrni parasysh të zgjidhni një palë pambuku në vend të atyre sintetike. Sipas Dr.Granese, pambuku është një pëlhurë më e frymëmarrjes.

Pëlhura të tjera mund të mbajnë lagështi, që do të thotë se ato mund të bëhen terrene për bakteret dhe maja që preferojnë ambiente të lagështa dhe të ngrohta, transmeton Klan Kosova.

TË NGJASHME