AAK publikon një dokument: Sipas tyre, është dokument i Policisë që tregon se Albin Kurti ishte “kapur” me disa njerëz të BIA-s serbe

 AAK publikon një dokument: Sipas tyre, është dokument i Policisë që tregon se Albin Kurti ishte “kapur” me disa njerëz të BIA-s serbe
Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Time Kadrijaj, ka publikuar një fotografi, ku pretendon se është raporti i Policisë, për zënien e kryeministrit aktual Albin Kurti, me dy zyrtarë të BIA’s serbe, siç e akuzoi mbrëmë kryetari i AAK’së, Ramush Haradinaj.

Me anë të një postimi në Facebook, Kadrijaj ka postuar një dokument fotografi dhe ka pyetur: Albin Kurti çka është kjo?!

TË TJERA