Agim Aliu i PDK-së i ikë debatit kundër Valon Ramadanit dhe Sibel Halimit

 Agim Aliu i PDK-së i ikë debatit kundër Valon Ramadanit dhe Sibel Halimit

Kryetari i Komunës së Ferizaj, Agim Aliu, nuk doli në debat sonte me kundër kandidatet për kryetar të Ferizajt që të diskutojë mbi programin e tij qeverisës per mandatin e ardhshëm, si dhe për problemet e shumta që ballafaqohet Komuna e Ferizajt.

Kandidati i PDK-së për kryetar të Ferizajt dhe ai i AAK-së nuk kanë pranuar të ballafaqohen me kunder kandidatet për kryetar/e të qytetit të Ferizajt, me arsyen e vetem se kanë pasur agjendë të ngarkuar sot.

Ne debatin në RTV21 pjesmarrës janë vetëm kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Valon Ramadani dhe kandidatja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Sibel Halimi.

Debati për Ferizaj:

TË TJERA