Aksident në rrugën Enver Topalli në Ferizaj, rrotullohet një makinë (Video)

 Aksident në rrugën Enver Topalli në Ferizaj, rrotullohet një makinë (Video)

Rreth ore 23 e 30 në rrugën “Enver Topalli, në lagjen Sallahane është vetaksidentuar një makinë. Me këtë rast makina është rrotulluar.

Në vandin e ngjarjes ndodhen policia dhe zjarrëfikësit.

Sipas dëshmitarëve që kanë dërguar videot në nuk ka persona në rrezik për jetë.

 

TË TJERA