Bekim Jashari: Edhe Rifati është dashur të del në fushatë për shkak të shpifjeve ndaj meje

 Bekim Jashari: Edhe Rifati është dashur të del në fushatë për shkak të shpifjeve ndaj meje

Kryetari i Skenderajt dhe kandidati edhe për një mandat në këtë komunë, Bekim Jashari, në një emision televiziv ka reaguar ndaj atyre që po e kritikojnë dhe po shpifin për të.

Ai thotë se, nuk ka pritur që do të ketë garë të tillë të ashpër me shpifje ndaj tij.

Ai thotë se është dashur edhe bacën Rifat Jasharin është dashur me futë në fushatë për të treguar së janë bashkërisht me familje në këtë garë.

“Nuk e kam pritë të ketë një fushatë të tillë e kam prit të jetë një fushatë të tillë sepse është ajo Drenicë që ka qenë gjithherë. Unë i kam shpëtuar tetë prona nga Sheshi dhe Skenderaj pa i pronësuar privatët me emra të X personave”, shprehet Jashari.

Këto i ka bërë ish-qeverisja e kaluar thotë ai.

Tutje Jashari tha se ne ka punuar pastër në mandatin e tij dhe nuk ka qenë e nevojshme të behët një fushatë e tillë nga kundër kandidati i tij.

TË TJERA