‘Bëni sa më shumë seks me gratë’: Psikologja i reagon ashpër hoxhës nga Kosova

 ‘Bëni sa më shumë seks me gratë’: Psikologja i reagon ashpër hoxhës nga Kosova

Fadil Musliu, është një Hoxhë nga Kosova, i cili ka këshilluar burrat që të bëjnë sa më shumë s*ks me gratë, sepse do të fitojnë shumë sevape.

Kjo deklaratë e imamit u diskutua nga ish-konkurrentja e “Përputhen”, psikologia Ina Kollçaku.

Kjo e fundit e nisi fjalën e saj duke thënë se i  respekton të gjitha fetë, por herë pas here ka pasur debate me hoxhë dhe pastorë për mënyrën se si trajtojnë gjininë femërore.

“Mënyra se si e trajtojn femrën seksualisht, këta meshkuj mendojnë se vetëm ata kalojnë orgazëm dhe kënaqen. Sipas tyre, gratë nuk ndjenjë kënaqësi gjatë kryerjes së marrëdhënies. Këta lloj meshkujsh duhet ta kuptojnë se femrat kalojnë orgazëm dhe kënaqen. Gratë bëjmë shumë sevape kur shkojmë me meshkujt”, tha Ina.

TË TJERA