Berisha: LDK rikthehet nëse jetëson parimin “Frymo me qytetarin, puno për qytetarin, ruaje shtetin…”

 Berisha: LDK rikthehet nëse jetëson parimin “Frymo me qytetarin, puno për qytetarin, ruaje shtetin…”

Avokati Besnik Berisha ka thënë se ekziston mundësia që LDK të rikthehet fuqishëm aty ku ka qenë.

Sipas tij, kjo mund të bëhet duke jetësuar parimin “Frymo me qytetarin, puno per qytetarin, ruaje shtetin…”

Postimi në Facebook:

LDK mund te rikthehet fuqishem aty ku ka qene, madje dhe me mire, vetem nese ne themelin e saj jeteson si udherrefyes parimin:

“Frymo me qytetarin, puno per qytetarin, ruaje shtetin…”

Perderisa kjo nuk ndodh, gjykoj se eshte absolutisht e veshtire te kete permiresim dhe forcim, pavaresisht se kush do t’i prine

TË NGJASHME