Borrell takon Ramën, bisedojmë për procesin e zgjerimit

 Borrell takon Ramën, bisedojmë për procesin e zgjerimit

Shefi i Lartë për Politikë të Jashtme të BE-së, Josep Borrell, ka njoftuar se ka zhvilluar një takim me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Ai ka thënë të kenë diskutuar për procesin e zgjerimit të unionit si dhe Samitin e Ballkanit Perëndimor që pritet të mbahet.

“Folëm për nevojën që të ketë rezultate konkrete dhe rëndësinë për të ta mbajtur momentumin e reformave në rajon sikurse edhe kredibilitetin e BE-së”, është shprehur Borrell.

TË TJERA