Çelaj: Albin Kurti i ka shkelur premtimet e tij qysh në ditët e para

 Çelaj: Albin Kurti i ka shkelur premtimet e tij qysh në ditët e para

Anëtari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Lirak Çelaj, ka folur për krjimin e institucioneve dhe zgjedhjen e Vjosa Osmanit për Presidente.

”Tash topi është te Kurti, i ka të gjitha institucionet dhe i takon që t’i bashkojë të gjithë por edhe të arrijë kompromise, qoftë edhe me opozitën. Deri më tani, e kemi parë se Kurti i ka shkelur premtimet e tij qysh në dy javët e para të qeverisjes”, ka thënë Çelaj.

TË NGJASHME