Çka i ka mbetur peng Duda Baljes!

 Çka i ka mbetur peng Duda Baljes!

Ëndrra e parealizuar e Duda Baljes është vizita në Mekë dhe Medinë.

Deputetja Duda Balje ka thënë se ëndrra e saj e parealizuar është vizita në Mekë dhe Medinë.

Në ’50 pyetje’ të emisionit Prive, ajo ka treguar shumëçka rreth jetës së saj në politikë dhe përditshmëri, njofton Klan Kosova.

TË NGJASHME