Covid-19 i merr jetën mësueses së çerdhes “Gëzimi Ynë”

 Covid-19 i merr jetën mësueses së çerdhes “Gëzimi Ynë”

Viktima e radhës nga Covid19, është një edukatore e cila punonte në çerdhen “Gëzimi Ynë”, në kryeqytet.

Lajmin për vdekjen e Vjollca Asllani- Arifi, e kanë bërë familjarët përmes rrjeteve sociale.

Varrimi i së ndjerës do të bëhet nesër në varrezat e fshatit Rimanisht, komuna e Prishtinës.

Positmi i plotë:

Njoftim mortor

Me dhimbje të thellë mora lajmin për vdekjen e mbesës sonë shumë të dashur, Vjollca Asllani-Arifi.

Varrimi i të ndjerës bëhet të enjten (30.09.2021) në ora 17:00, në varrezat e fshatit Rimanisht, Komuna e Prishtinës.

Vjollca, mbesa jonë, ishte njeri shumë i dashur për të gjithë.

Vjollca do të mbetet përherë në kujtesën tonë, si një nënë, mbesë, edukatore dhe familjare e mirë.

I paharruar dhe i përjetshëm qoftë kujtimi për mbesën tonë, Vjollcën!

I lehtë i qoftë dheu i Kosovës!

Ngushëllime familjes, dhe gjithë familjarëve.

TË TJERA