Çun Lajçi me kritika për Kurtin, thotë se s’po dihet cili është hajni i madh e cili hajni i vogël

 Çun Lajçi me kritika për Kurtin, thotë se s’po dihet cili është hajni i madh e cili hajni i vogël

Në karrierën e tij të gjatë, aktori Çun Lajçi numëron role të shumta. Por, pos për krijimtarisë artistike, ai njihet edhe për reagimet e shpeshta në lidhje me tema mjaft të ndjeshme në vendin tonë.

Kohëve të fundit po e preokupon mënyra e qeverisjes dhe gjendjes aktuale në vend. Në një intervistë për “#Gjesi”, mes tjerash ai u shpreh se nuk po mund ta dallojë se kush është hajn i madh, e kush i vogël. Për këto e shumë tema tjera, mund ta ndiqeni intervistën më poshtë

TË TJERA