Debat Plus: Rexhep Selimi e Nasim Haradinaj infektohen me Covid në Hagë

 Debat Plus: Rexhep Selimi e Nasim Haradinaj infektohen me Covid në Hagë

Rexhep Selimi dhe Nasim Haradinaj janë infektuar me Covid-19 në Hagë.

TË TJERA