Deputetët “basketbollistë”, të Kuvendit të Kosovës!

 Deputetët “basketbollistë”, të Kuvendit të Kosovës!

Përveç veshjes e pamjes, e mbi të gjitha subjektit politik, një gjë tjetër që bie në sy, është edhe shtati i tyre. Deputetët më të gjatë të kësaj legjislature janë: Gramos Agusholli e Eman Rrahmani nga Lëvizja Vetëvendosje (LVV), me 197 centimeter, dhe Uran Ismaili, deputet, njëherit nënkryetar i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), me 195 centimetër. Lartësia e tyre e trupit ngjason me ato të lojtarëve të basketbollit. Përndryshe, me 22 mars të këtij viti është konstituar legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës. /korrektpress

No description available.

Gramos Agusholli (197cm) LVV

No description available.

Eman Rrahmani (197cm) LVV

No description available.

Uran Ismajli (195cm) PDK

TË NGJASHME