Deputetët Bekë Berisha e Elmi Reqica: Kurti nuk guxon të dërgojë policinë në veri

 Deputetët Bekë Berisha e Elmi Reqica: Kurti nuk guxon të dërgojë policinë në veri

Në komisionin për siguri të mbajtur dje deputetët Bekë Berisha dhe Elmi Recica, këta të dy kanë thënë se Qeveria Kurti nuk guxon të dërgojë më policët në veri.

Ata kanë pretenduar se kjo pjesë i është rikthyer në kontrollë KFOR-it duke insistuar se është prekur integriteti i vendit.

Një ditë më vonë, kur tashmë është ndërmarrur një aksion i gjerë në very nga Policia e Kosovës, askush nuk e ka marrur reagimin e këtyre dy deputetëve që nën këto pretendime e prishën mbledhjen e Komimsionit për siguri.

TË TJERA