Deputeti i Vjosa Osmanit ua jep një ide të fortë analistëve kosovarë

 Deputeti i Vjosa Osmanit ua jep një ide të fortë analistëve kosovarë

Deputeti, Haxhi Avdyli, nga Lista Guxo ua ka dhënë një ide analistëve kosovarë.

Postimi i plotë:

Ish pushtetarët të shëndrruar në analista :Shtrejtohet buka. Qeveria spo kujdeset për skema sociale.

Kur qeveria ndan 100 € për zbutjen e varfërisë për skemat më të rrezikuar sociale dhe pensionistët të njëjtit analista paturpësusht klithin se ky është abuzim me pushtetin për qëllime politike. Çka të thuhet këtu .Mbesin të njëanshëm e në shërbim të ish pushtetarëve sepse ish pushteti ua njomte fytin e tyre me fonde. Tash ndihma për skema sociale të cilet shtrenjtimet i kanë prekur direkt ,atyre që kanë shumë, iu duket edhe e panevojshme. Nëse ju duket abuzim sështë keq këta analista të thrrasin një protestë për keqpërdorimin me pensionistët. Por paraprakisht le ti pyesin pleqtë si po ndihen sot nga ky “abuzim”me ta.

TË TJERA