Deputeti i VV reagon pas punësimit të axhës së Glauk Konjfucës: Mos po u dashka që këshilltar politik të vendosen njerëz nga PDK-ja, LDK-ja dhe AAK-ja?

 Deputeti i VV reagon pas punësimit të axhës së Glauk Konjfucës: Mos po u dashka që këshilltar politik të vendosen njerëz nga PDK-ja, LDK-ja dhe AAK-ja?

Deputeti i LVV-së Enver Dugolli, ka reaguar me anë të një shkrimi në Facebook pas emërimit të Rabit Konjufcës, xhaxhait të Glauk Konjufcës, si këshilltar i Ministrit të Mbrojtjes

Reagimi i plotë:Shumë zhurmë për asgjëDisa portale paskan filluar të krijojnë “lajm” se si ministri i Mbrojtjes e paska marr këshilltar politik një të afërm të kryeparlamentarit Konjufca.

E paskan “zbuluar” ujin e nxehtë.
Rabit Konjufca është ish pjesëtar i UÇK-së,TMK-së dhe FSK-së. Pas pensionimit u shqua si aktivist i LV-së, dhe si njeri profesional dhe i ngritur edhe anëtar i Komitetit Profesional për Mbrojtje dhe Siguri dhe tani natyrshëm këshilltar politik në kabinetin e Ministrit të Mbrojtjes. Eksperienca, dija dhe ndershmëria e tij janë të vlefshme për Ministrin Mehaj dhe Ministrinë e Mbrojtjes.Është për keqardhje kjo tendenca e disa portaleve kur mundohen të krijojnë mjegull kur situata është e çiltër kristal.Le ta kuptojnë njëherë e përgjithmonë (edhe pse besoj e dijnë), se këto poste janë politike dhe njerëzit që bëhen pjesë në këto kapacitete, përveçse duhet të jenë profesional, të ndershëm e punëtor, duhet të jenë të besueshëm edhe politikisht.Mos po u dashka që këshilltar politik të kabineteve të vendosen njerëz nga taborët tjera politike si PDK, LDK, AAK…?

TË NGJASHME