Dj PM dhe Sarah lahen në dush së bashku

 Dj PM dhe Sarah lahen në dush së bashku

Në shtëpinë më të famshme të Shqipërisë, Big Borther VIP, çdo ditë po ndodhin gjëra interesante.

Edhe kësaj radhe dy konkurrentët Pajtimi dhe Sarah, kanë befasuar me veprimin e tyre.

Sarah dhe Pajtimi janë parë duke u larë së bashku në banjo.

Dyshja janë parë shumë të afërt me njëri tjetrin, se si do të ecë lidhja e tyre mbetet të shihet.

TË TJERA