Drenica me startin më të mirë në histori të klubit

 Drenica me startin më të mirë në histori të klubit

Skuadra e Drenicës ka regjistruar startin më të mirë në historinë e klubit në Superligë.

Skuadra nga Skenderaj pas 7 xhirove ka grumbulluar 14 pikë dhe gjendet në pozitën e parë, teksa asnjëherë pas 7 javësh nuk ka arritur të grumbullojë kaq pikë.

Drenica nesër udhëton në Suharekë për t’u përballur me skuadrën e Ballkanit.

TË TJERA