Dy fëmijët e ardhur nga diaspora: Buka e Kosovës është më e mirë

 Dy fëmijët e ardhur nga diaspora: Buka e Kosovës është më e mirë

Ekipi i “#Gjesi summer” ka qëndruar në Vushtrri, ku ka bashkëbiseduar me shumë qytetarë, mes tyre dhe mërgimtarë që tashmë kanë ardhur për pushime.

Gazetare: Aurora Amerllahu

Në mesin e të intervistuarve ishin edhe dy vogëlushë shumë simpatikë që nuk nguruan të flisnin për dashurinë që kanë për vendin e tyre. E këtë më së miri e tregoi edhe deklarata e tyre se buka në Kosovë është më e mirë se jashtë.

Minuta 7:15:

TË TJERA