E lëshoi një pordhë “provokuese” para policëve, gjobitet me 500 euro

 E lëshoi një pordhë “provokuese” para policëve, gjobitet me 500 euro

Një burrë në Vjenë është dënuar me një gjobë prej 500 eurosh, pasi ka lëshuar një pordhë të zhurmshme para policëve, një veprim ky të cilin forca policore e kryeqytetit austriak e pati zor ta përballonte.

Gazeta “Österreich” ka raportuar se gjoba është shqiptuar pas incidentit të ndodhur më 5 qershor, dhe se autori i veprës është ndëshkuar për shkeljen e rregullave të mirësjelljes në publik.Policia e qytetit ka shkruar në rrjetin social Twitter, në internet, se “natyrisht askush nuk dënohet kur e lëshon një (pordhë) aksidentalisht”, raporton The Guardian

TË NGJASHME