E papritur, Fifit i bie të fikët gjatë emisionit LIVE në Big Brother

 E papritur, Fifit i bie të fikët gjatë emisionit LIVE në Big Brother

Debati për puthjen mes Dj PM dhe Sarës ka marrë rrjedh tjetër.

Këtu është përfshirë edhe Fifi, të cilën e ka kritikuar opinionistja, shkrua Reporteri.net

Pas kësaj Fifi ka reaguar ashpër ku ka kërkuar të largohet nga shtëpia.

Derisa u çua në këmbë, këngëtares kosovare i ra të fikët, dhe menjëherë Arbana Osmani dha publicitet derisa gjendja të normalizohet.

TË TJERA