Festa Qoqaj e bën publike lidhjen, ndan fotografi me të dashurin

 Festa Qoqaj e bën publike lidhjen, ndan fotografi me të dashurin

Para pak ditësh qarkulluan disa fotografi të Festës me të dashurin, mirëpo ajo nuk ka dhënë asnjë koment deri më sot.

Derisa prezantuesja telelvizive dhe blogerja e njohur tani ka vendosur që ta bëj edhe vet publike lidhjen e saj.

Festa ka postuar fotografi me të dashurin e saj, në Instagram, duke e prezantuar për publikun.

TË TJERA