Fillon spektakli i vërtetë te It’s My Love: Bajrami me Erzën dalin në takim, i hanë qeni

 Fillon spektakli i vërtetë te It’s My Love: Bajrami me Erzën dalin në takim, i hanë qeni

Emisioni It’s My Love ka është njëri nga më të shikuarit në vend

Tani gjërat kanë filluar të bëhen më interesant pasi po ndodhin edhe takimet e djemve dhe vajzave që janë pjesë e emisionit, shkruan Reporteri.net

Bajrami me Erzën janë çifti i parë që kanë dalur në takim, por të dy u befasuan nga qenët, të cilët sulmuan dyshen dhe ia prishën rehatinë derisa qëndronin në park.

Më poshtë e keni momentin kur kjo dyshe sulmohet nga qeni dhe bisedën e tyre të plotë nga takimi i parë.

TË TJERA