Ganja e It’s my love thotë se refuzon nga 3 meshkuj në ditë

 Ganja e It’s my love thotë se refuzon nga 3 meshkuj në ditë

Ganja e “It’s my love” ishte sonte protagoniste e rubrikës “60 sekonda”.

Ajo iu përgjigj pyetjeve provokative të emisionit Prive të cilat përfshinin programin dhe jo vetëm.

Mes tjerash, Ganja e tha emrin e djalit që i përshtatet shijeve të saj e që është në program.

Ndër të tjera Ganja tha se refuzon nga tre meshkuj në ditë.

TË TJERA