Gashi: A kanë ndjenja dhe zemër këta Prokurorë, të cilët heshtin qe 1618 ditë nga vrasja e Astrit Deharit?

 Gashi: A kanë ndjenja dhe zemër këta Prokurorë, të cilët heshtin qe 1618 ditë nga vrasja e Astrit Deharit?

Avokati Tomë Gashi, ka thënë se janë bërë 1618 ditë që nga vrasja e Astrit Deharit, derisa Prokuroria sipas tij ende në heshtje.

Gashi nëpërmjet një postimi në Facebook ka pyetur se a kanë ndjenja dhe zemër këta prokuror të cilës sipas tij po heshtin duke shkaktuar mllef dhe indinjatë për sistemin e kapur juridik.

“Kur veprojnë kështu me rastin më të ndjeshëm dhe më të rëndë në Kosovë, është vështirë të paramendojmë se si veprojnë në raste tjera !”, është shprehur Gashi.

Postimi i plotë:

TË NGJASHME