Geci: Në këto zgjedhje lokale nuk kanë garuar dy blloqe por kanë garuar një parti e vetme me emrin VV, kundër një blloku partish LDK-PDK-AAK-NISMA-AKR

 Geci: Në këto zgjedhje lokale nuk kanë garuar dy blloqe por kanë garuar një parti e vetme me emrin VV, kundër një blloku partish LDK-PDK-AAK-NISMA-AKR

Veprimtari i LDK-së, Halil Geci, përmes një postimi në facebook, ka reaguar pas rezultateve të raundit të dytë të zgjedhjeve, i cili ka shkruar se në këto zgjedhje lokale nuk kan garuar dy blloqe por kanë garuar një parti e vetme me emrin VV kundër një blloku partish LDK-PDK-AAK-NISMA-AKR-DHE TURQELI.

Postimi i plotë i Gecit:

Në këto zgjedhje lokale nuk kan garuar dy blloqe por kan garuar një parti e vetme me emrin VV ! Kundër një blloku partish LDK-PDK-AAK-NISMA-AKR-DHE TURQELI.

Parashikimet e mia se në balotazh prap do bëhen së bashku të gjithë kundër VV-s ashtu edhe ndodhi.

Gjithashtu  dali se LDK dhe PDK jan parti si motra të pa ndashme,që LDK-s do ju kushtoj shumë në zgjedhjet e ardhshme!

Doli se këto dy parti LDK-PDK që shahen në fushat e në mbrapavij dalin të bashkuara është e saket.

Gjithmonë LDK në fushata,i ka akuzuar individet e PDK-s si vrases të aktivistve dhe zyrtarve të LDK-s duke gënjyer qytetaret kurrë me PDK-n dhe gjithmonë ka dalur e kundërta gjithmonë me PDK-n.

Nese i krahasojm zgjedhjet lokale  me ato nacionale VV-ja e vetme kundër te gjithve prap është fitimtare,ngase në të gjitha komunat VV ka garuar e vetme kundër të gjithve.

Kurse rundi i dytë i komunave ishte marrëveshje pozaresh,”ju na ndihmoni neve në këto komuna,ta rrezojm VV-n ne ju ndihmojm këto”ngase të gjithë së bashku kan qen në balotazh me VV-n pos tjerash ishte edhe loj pazaresh dhe bashkim zilish (inatesh) të gjithë kundër VV-s.

TË TJERA