Gjykata Speciale ia vazhdon paraburgimin Salih Mustafës

 Gjykata Speciale ia vazhdon paraburgimin Salih Mustafës

Ish-ushtarit të UÇK-së, Salih Mustafa i është vazhduar paraburgimi në Hagë.

Vendimi është marrë nga Trupi Gjykues me në krye gjyqtaren Mappie Veldt Foglia.

Me këtë rast, është urdhëruar Zyra e Viktimave dhe Prokuroria që parashtresat në lidhje me vendimin t’i dërgojnë deri më 12 dhjetor.

Ndërsa, mbrojtja është urdhëruar që të njëjtat t’i dërgojë deri më 17 dhjetor.

TË TJERA