Gruaja shqiptare në diasporë, model i të bërit biznes

 Gruaja shqiptare në diasporë, model i të bërit biznes

Gratë shqiptare vazhdojnë të jenë shumë të suksesshme në diasporë, njëra ndër to është edhe Albana Rama.

36 vjeçarja e di se çfarë do të thotë të investosh kursimet e tua në të ardhmen tënde.

Lënia e një rruge të suksesshme në karrierë dhe fillimi nga e para kërkon shumë guxim, e këtë e bëri Albana.

Ajo është një tjeter grua e suksesshme, në diasporë e cila na bën të kuptojmë që guximi dhe vullneti, e mundin çdo barriere.

Rrëfimin e saj të jashtëzakonshëm mund ta ndiqni në llinkun më poshtë:

Rrëfim Suksesi” është një emision javor, në të cilin shpalosen rrëfimet frymëzuese të mërgimtarëve prej momentin kur janë larguar nga vendlindja e deri më sot.

Emisionin mund ta ndiqni çdo të diel duke filluar nga ora 18:20, në Kana10.

TË TJERA