Haradinaj: Do të vazhdojmë të jemi të fortë dhe të pathyeshëm

 Haradinaj: Do të vazhdojmë të jemi të fortë dhe të pathyeshëm

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj, me një poezi nga “Mrizi i Zanavet”, i shkruar nga poeti i madh Gjergj Fishta, i ka uruar të gjithë shqiptarët në Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare.

Haradinaj tha se gjuha jonë e bukur shqipe na kujton se ne ishim me territor, gjuhë dhe zakon.

Ai tha se shqiptarët do të vazhdojnë të jenë të fortë dhe të pathyeshëm.

“Shqipja jonë e bukur, mbretëreshë e gjuhëve, na kujton sot në Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, që ne ishim këtu me gjuhë, territor e zakon dhe do të vazhdojmë të jemi, të fortë e të pathyeshëm. Zoti i bekoftë shqiptarët dhe gjuhën shqipe!”.

TË NGJASHME