Hoteli në Stamboll publikon VIDEO turistët nga Maqedonia duke hyp në autobus

 Hoteli në Stamboll publikon VIDEO turistët nga Maqedonia duke hyp në autobus

Mediat turka kanë publikuar një video nga hoteli ku kanë qëndruar turistët nga Maqedonia para se me ndodh aksidenti në Bullgari. Videoja tregon momentin kur ata kanë lëshuar hotelin dhe janë nis për në Maqedoni…

TË TJERA