Husaj: Pejës i duhet jeta e natës

 Husaj: Pejës i duhet jeta e natës

Kandidati i Partisë Demokratike të Unitetit për kryetar të Pejës Kreshnik Husaj, ka thënë në Edicionin Zgjedhor në Klan Kosova se qytetit të Pejës i mungon jeta e natës.

“Aktivitetet kulturore mungojnë në qytetin e Pejës. Sa i përket infrastrukturës Peja është kampion në krahasim me qytetet e tjera. Por, Pejës i duhet jeta e natës, angazhimi i rinisë në aktivitetet e ndryshme dhe sidomos zhvillimin ekonomik”.

TË TJERA