I ra të fikët, mësohet gjendja shëndetësore e Fifit

 I ra të fikët, mësohet gjendja shëndetësore e Fifit

Para pak minutash derisa u çua në këmbë, këngëtares kosovare, Fifit i ra të fikët, dhe menjëherë Arbana Osmani dha publicitet derisa gjendja të normalizohet.Pas publicitetit Arbana ka bërë me dije se Fifi është në gjendje shëndetësore të mirë.

Në anën tjetër, moderatorja e Big Brother u shpreh se askush nuk është fajtor për këtë që ndodhi sonte me Fifin

TË TJERA