“Kazanova” nga Deçani: I kam pasur hiq më pak se 400 femra

 “Kazanova” nga Deçani: I kam pasur hiq më pak se 400 femra

Këtë javë n’Kosovë Show ishte autorja e emisionit “Përputhen”, emision që në Shqipëri ka një shikueshmeri të madhe.

Ajo tha se ka edhe kërcënime në numrin e saj të telefoni dhe mendon që po i bëhet nga konkurenca televizive.

Gjatë intevrvistës nje nga pjesamrrëskt qe tani është e suspenduar Ana e cila kishte bërë një video Olsës që e emocioni shumë autorën e Përputhën.

Mysafiri tjeter ishte Bekim Stokaj, nga komuna e Decanit ku ka treguar për jetë private, ku thot se në jetën e tij ka pasur permbi 400 femra.

TË TJERA