Ketu mund ta shikoni meqin e plotë ndërmjet Florian Markut dhe Jamie Stewart

 Ketu mund ta shikoni meqin e plotë ndërmjet Florian Markut dhe Jamie Stewart

Tetë raunde nuk kanë mjaftuar që Florian Marku të fitojë kundër Jamie Stewart. Marku që doli në ring me plis të bardh, ishte më i mirë që nga rundi i parë.

Në raundin e tretë Stewart pësoi nokdaun por ai u ngrit për të luftuar dhe dërguar ndeshjen deri në fund.

Megjithatë, Marku nuk arriti që ta ruante balancin pas rundit të katër pasi që filloi të humbet terren pasi që Stewart ruajti energjitë për ruandet e fundit.

Katër raundet e para ishin më të mira për Markun, i cili i fitoi ata, por raundin e pestë e fitoi Stewart.

Pasi pësoi në raundin e pestë, Marku e riktheu ndeshjen për vete duke fituar edhe në dy raundet e tjera, atë të gjashtin dhe shtatin, madje në raundin e gjashtë Marku ishte afër për ta nokautuar Stewartin.

Por, edhe pse u mendua që ndeshja do të shkonte me fitore të tij gjyqtarët vendosën për barazim.

Kliko per ta shikuar ketu meqin e plote

TË NGJASHME