Kika nuk e di ku bashkohen Drini i Bardhë dhe Drini i Zi

 Kika nuk e di ku bashkohen Drini i Bardhë dhe Drini i Zi

Kandidati i PDU-së për kryetar të Pejës, Kreshnik Husaj – Kika, në emisionin Frontal tgjatë debatit me kundër kandidatët nuk e ka ditur se ku bashkohet Drini i Bardhë me Drinin e Zi.





Në pyetjet paraprake, kandidati i LDK-së dhe ai i AAK-së ishin të saktë në përgjigjet e tyre, për dallim nga Kika.

“Në cilin qytet bashkohet Drini i Bardhë dhe Drini i Zi?”, pyeti gazetari Arsim Lani.

“Po ia kaloj kryetarit”, ka thënë Kika.

Ndërsa i shpejtë ishte Rrustem Berisha i AAK-së ku tha “Kukës”





TË TJERA