Kimete Berisha: Këta të VV-së e kishin mendjen hu, prandaj ku kanë udhëhequr nëpër komuna tmerrësisht kanë dështuar

 Kimete Berisha: Këta të VV-së e kishin mendjen hu, prandaj ku kanë udhëhequr nëpër komuna tmerrësisht kanë dështuar

Opinionistja tashmë e njohur, Kimete Berisha e ka lavdëruar Agim Bahtirin, kryetarin e Mitrovicës.

Por, Kimetja nuk e ka kursyer nga goditjet Lëvizjen Vetëvendosje.

“Ai sillet si qytetar i thjesht i Mitrovicës, jo si sherif, qysh e kishin zanat këta të Albin Kurtit! Agim Bahtiri nuk lakmon, sillet si aristokrat i ngopur me çdo gjë! Nuk aktron, nuk e imiton askënd, është origjinal dhe s’është hakmarrës. Këta të Vetëvendosjes e kishin mendjen hu, prandaj kudo ku kanë udhëhequr nëpër komuna tmerrësisht kanë dështuar”, ka shkruar ajo.

Postimi i plotë:

Njeriu që ia sheh hairin dashurisë!

Karakteri dhe temperamenti i Agim Bahtirit nuk ka lidhje me karakterin e Vetëvendosjes.

Agim Bahtiri sa më pushtet që ka, aq më modest është.

Është human dhe shpreh mirëkuptim dhe dhembje për qytetarët e tij!

Di të bëhet shok me të gjithë, pa përjashtuar askënd!

Është gjithkund, shtëpi më shtëpi, aty ku këndohet, aty ku festohet, aty ku ka lot e mërzi!

Është kryetari i dashurisë, prandaj sa herë do fiton. Sepse dashurinë e ka fituar me dashuri.

Agim Bahtiri nuk ka kërkuar përulje, respekt të stisur dhe bindje nga qytetarët, thjesht atë që e ka kërkuar, e ka gjetur-dashurinë.

Ai sillet si qytetar i thjesht i Mitrovicës, jo si sherif, qysh e kishin zanat këta të Albin Kurtit!

Agim Bahtiri nuk lakmon, sillet si aristokrat i ngopur me çdo gjë!

Nuk aktron, nuk e imiton askënd, është origjinal dhe s’është hakmarrës.

Këta të Vetëvendosjes e kishin mendjen hu, prandaj kudo ku kanë udhëhequr nëpër komuna tmerrësisht kanë dështuar.

Agim është Vetëvendosje në vete!

Politika e tij është Dashuria.

Është i vetmi njeri që njoh që ia sheh hairin dashurisë.

P.S. Për Prishtinën, më duket…Përparimi!

TË NGJASHME