Konkurrentja e It’s my Love, ia huq me matematiken, nuk din t’i bëjë llogarit

 Konkurrentja e It’s my Love, ia huq me matematiken, nuk din t’i bëjë llogarit

Një video e cila është bëre virale nëpër rrjete sociale shihet se si një nga konkurrentet e It’s my Love, nuk din të bëjë llogarit.

Brenda kësaj video ajo llogaritë dashnorët e saj ku thotë se 800 + 20 bëjnë 1000 ndërsa e vërteta është se bëjë 820.

Për më shumë shiko videon dhe binduni.

TË TJERA