Kraki ka një kërkesë për ata që ‘lehnin’ pro Speciales: Mbylleni gojën e Facebook-un deri në vitin 2040

 Kraki ka një kërkesë për ata që ‘lehnin’ pro Speciales: Mbylleni gojën e Facebook-un deri në vitin 2040

Profesori në Universitetin e Parisit Nezir Kraki, ka reaguar në lidhje me deklaratat e ndryshme lidhur me Gjykatën Speciale.

Ai në një postim në rrjetin social Facebook u shpreh se të gjithë ata që ‘lehnin’ pro Specialës në të kaluarën, tani po fajësojnë ata që e kundërshtuan atë.

Madje, profesori kërkoi nga deputetët që kanë votuar pro saj ta mbyllin gojën.

“Krejt ata që ‘lehnin’ pro Gjykatës Speciale sot janë ri-patriotizu dhe fajësojnë për atë Gjykatë ata që ishin kundër saj.

Bile ata që e kanë votu n’Kuvend ish dasht me e mbyllë gojën dhe fejsbukun deri në vitin 2040”, deklaroi Kraki.

Postimi i plotë

Sa interesant…

Krejt ata që ‘lehnin’ pro Gjykates speciale sot janë Ri-patriotizu dhe fajësojnë për atë Gjykatë ata që ishin kundër saj.

Bile ata që e kanë votu n’Kuvend ish dasht me e mbyllë gojën dhe fejsbukun deri në vitin 2040.

TË NGJASHME