Kur do të filloj faturimi i energjisë elektrike në veri? Vjen përgjigja nga kryeministri Kurti

 Kur do të filloj faturimi i energjisë elektrike në veri? Vjen përgjigja nga kryeministri Kurti

Deputetja nga radhët e AAK-së, Time Kadriaj në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës, ka pyetur kryeministrin Albin Kurti se kur do të filloj sistemi i faturimit në pjesën veriore të Mitrovicës.

Kurti, në fjalën e tij ka deklaruar se kjo deklaruar se se atje po bëhet një padrejtësi e madhe, por nuk ka dhënë një datë të saktë se kur nis faturimi

” Me krejt çka dimë e mundemi do të vijë dita që të filloj faturimi edhe atje në veri sepse atje është një padrejtësi e madhe e madhe ndaj të gjithë qytetarëve të Repurblikës e në veçanti, dëmtuesit më të mëdhenjë janë ata të cilët me qëndrimet e tyre kundër Kosovës edhe nuk e paguajnë energjinë elektrike dhe ata të cilët janë konsumator të mëdhenjë për interesa biznesore private dhe në këtë mënyrë e bëjnë dëmin edhe më të madh sa i përket energjisë e cila konsumohet e nuk paguhet” deklaron Kur

TË TJERA