Ky është çifti që i shpëtoi tragjedisë me autobus në Bullgari

 Ky është çifti që i shpëtoi tragjedisë me autobus në Bullgari

Në mesin e të mbijetuarve nga aksidenti fatal në Bullgari janë edhe çifti Lulzim Sulejmani dhe Medina Lutfiu.

Ata fatmirësisht arritën të dilnin nga autobusi që ishte përfshirë nga flakët.

Të dy ndodhen në spital në Bullgari dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Lulzim Sulejmani nga Presheva, është i vetmi shtetas serb që ndodhej në autobusin e vdekjes nga Maqedonia e Veriut, i cili u dogj mbrëmë në autostradën për në Bullgari dhe që është në mesin e shtatë të mbijetuarve.

Me të supozohet se në foto është e fejuara e tij nga Kumanova, e cila po ashtu ka qenë në autobus dhe e cila fatmirësisht ka shpëtuar edhe atë. Ata po ktheheshin nga një udhëtim nga Stambolli, të dy në një spital në Sofje.

Fillimisht u tha se ai kishte humbur jetën, e më pas kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev i tha ekskluzivisht se Sulejmani ishte gjallë, ashtu si edhe e fejuara e tij.

TË TJERA