LAJM I MADH NË ANGLI: Rihapen stadiumet! E njoftoi kryeministri Johnson

 LAJM I MADH NË ANGLI: Rihapen stadiumet! E njoftoi kryeministri Johnson

Futbolli anglez kthehet të rihapë stadiumet për publikun.

Kryeministri Boris Johnson ka njoftuar se, në zonat e vendit me numrin më të ulët të infeksioneve Covid-19, një maksimum prej 4,000 tifozësh do të lejohen për të gjitha ngjarjet sportive në natyrë.

Në zonat e rrezikut 2, kufiri i lejuar do të jetë 2,000 njerëz, ndërsa hyrja në zonat më të prekura nga koronavirusi do të vazhdojë të ndalohet.

Masat e reja do të hyjnë në fuqi nga 2 dhjetori tjetër dhe do të zgjasin deri në fund të marsit 2021, me zonat e rrezikut që do të analizohen dhe mund të rinovohen çdo dy javë.

TË NGJASHME