Lumir Abdixhiku dhe Ekrem Hyseni mbushin sheshin e Podujevës

 Lumir Abdixhiku dhe Ekrem Hyseni mbushin sheshin e Podujevës

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku dhe kandidati i kësaj partie për kryetar të Podujevës, Ekrem Hyseni, kanë marrë mbështetje nga qytetarët llapjanë.

Shumë qytetarë nga Podujeva kanë dalur në sheshin e qytetit për ta pritur Lumir Abdixhikun dhe Ekrem Hysenin.

TË TJERA