Matjet e Opinionit Publik në Prishtinë: Balotazh mes VV-së dhe LDK-së, prin Arben Vitia

 Matjet e Opinionit Publik në Prishtinë: Balotazh mes VV-së dhe LDK-së, prin Arben Vitia

Ekskluzivisht në emisionin Rubikon në Klan Kosova janë duke u prezantuar të dhënat e fundit të matjeve të opinionit publik për zgjedhjet lokale të 17 tetorit që do të mbahen më 17 tetor.

Sipas matjeve të fundit të opinionit publik, në Prishtinë parashihet të ketë balotazh, ku në garë prinë kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Arben Vitia me mbi 46 përqind i ndjekur nga kandidati i LDK-së, Përparim Rama me mbi 25 përqind

TË TJERA