Miss Kosova shtatzënë? Kjo është e vërteta

 Miss Kosova shtatzënë? Kjo është e vërteta

Miss Kosova ka treguar nëse është shtatzënë.

Emri i Miss Kosovës, Blerta Veseli, ka qenë së fundmi më i komentuar se kurrë

Kjo për faktin se dyshohej për një lidhje të mundshme mes saj dhe reperit Majk dhe kjo u mohua nga ana e tyre.

Tani dikush prej ndjekësve i ka habitur të gjithë lidhur me një pyetje që i ka bërë. Missi u pyet nëse është shtatzënë dhe nuk ka munguar përgjigja e saj.

Blerta ka thënë se nuk është shtatzënë dhe përgjigjen e ka shoqëruar me një foto në të cilën duket shumë joshëse.

TË NGJASHME