Mozzik: Unë dhe familja ime besojmë në PDK-në, komentet fyese mbani për vete

 Mozzik: Unë dhe familja ime besojmë në PDK-në, komentet fyese mbani për vete

Reperi i njohur shqiptar, Mozzik, prej kohësh është përkrahës i Partisë Demokratike të Kosovës.

Ai e shprehi simpatinë që ka ndaj PDK-së, duke thënë se kjo parti e ka tregu vetën dhe të mirat nuk duhet t’ia humbim askujt.

Njerëz që e dashtën dhe vazhdojnë ta dojnë Kosovën, shkroi ndër të tjerash Mozzik.Ky është postimi i Mozzikut pa ndërhyrje:14 SHKURT !
Unë familja ime , shoqëria ngushtë , rrethi im besojmë në PDK-në .
Besojmë në njerëz që marrin përgjegjësi e nuk frigohen.
Njerëz që e dashtën e vazhdojnë ta dojnë Kosovën !
E kan tregu vetën , të mirat mos ia humbni askujt!
Komentet fyese mbani përvete.

TË NGJASHME