Muharremaj kërkon lejimin e mbajtjes së maturës dhe ekskurzionit

 Muharremaj kërkon lejimin e mbajtjes së maturës dhe ekskurzionit

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, ka kërkuar që të lejohet mbajtja e mbrëmjes së maturës.

Postimi i plotë:

E ritheksoj kërkesën time publike që maturantëve t’ju lejohet Ekskurzioni dhe Mbrëmja e Maturës.

Jam i vendosur në këtë angazhim bashkë me maturantët e Komunës së Suharekës, që t’ju lejohet kjo mundësi.

Andaj presim nga Ministria e Arsimit dhe Ministria e Shëndetësisë që t’i shikojnë mundësitë për lehtësim të masave.Bali Muharremaj

TË NGJASHME