Munishi vjen me një mesazh prekës në mbështetje të futbollistëve kosovarë

 Munishi vjen me një mesazh prekës në mbështetje të futbollistëve kosovarë

Trajneri i mirënjohur kosovar, Ismet Munishi i ka dedikuar një mesazh futbollistëve tanë.

Trajneri i SC Gjilanit, Ismet Munishi, ka publikuar në rrjetin e tij social, Facebook, një mesazh lojtarët kosovarë që po na bëjnë krenarë.

Munishi u shpreh se duhet ti duam lojtarët tanë, klubet tona dhe jo Kombëtaret e huaja dhe lojtarët e huaj sepse pastaj, kur ata ju injorojnë, nuk iu bëhet qejfi (Rasti i Zlatan Ibrahimovicit).

Postimin e plotë të Munishit:

“Me vite i keni adhuruar lojtarët e huaj, klubet e huaja dhe Kombëtaret e huaja”, tha ai.

“Pastaj mllefoseni kur ju injorojnë, është normale që ata nuk kanë ndjenja për neve sepse nuk na lidhë asgjë me ta”, shtoi ai.

“Na duhet mi dashtë lojtarët e tanë dhe pikë. Kombëtaret e tona dhe pikë. Klubet e tona dhe pikë”, tha Munishi.

“Sepse edhe ata na duan neve, kanë respekt për neve, ata janë si ne dhe ne jemi si ata, kemi një gjak”, përfundoi Ismet Munishi.

TË NGJASHME