Mushkolaj: Mirë që ndodhi ndërhyrja në Veri, se militantët e Kurtit s’dishin çka me thanë për qeverisjen e tij

 Mushkolaj: Mirë që ndodhi ndërhyrja në Veri, se militantët e Kurtit s’dishin çka me thanë për qeverisjen e tij

Analisti i njohur Imer Mushkolaj ka dhënë opinionin e tij në emisionin Debat Plus për qeverisjen e Kurtit. Ai ka thënë se “mirë që ndodhi reciprociteti se përndryshe militantët e Kurtit nuk dishin se çka me thanë për qeverisjen e tij sepse kanë qenë në një situatë shumë të vështirë”.

Ai ka aluduar se nuk është punuar mirë dhe kanë qenë të heshtur deri në këtë moment.

Ai poashtu ka kritikuar qasjen e tij për pandeminë, transparencën e ekonominë. Poashtu, ka pasur kritika edhe për amninistinë që ia bëri Rakicit gjatë konferencës së djeshme.

TË TJERA